Isaac Peraire candidat a diputat al Congrés espanyol per ERC

  • Ha estat escollit per les JERC com a cap de llista d'aquesta organització per Barcelona

VilaWeb
Redacció
26.09.2011 - 13:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El regidor de l’ajuntament de Prats de Lluçanès i portaveu del grup d’ERC en aquest consistori, Isaac Peraire serà candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions al Parlament espanyol del proper 20-N, proposat per l’organització juvenil, vinculada a Esquerra, JERC.

El passat cap de setmana, el Consell Nacional de les JERC va aprovar per amplíssima majoria i sense vots en contra, l’elecció d’Isaac Peraire com a primer candidat de les JERC a les llistes electorals d’Esquerra per la circumscripció de Barcelona. El lloc que ocuparà finalment en la llista dependrà dels pactes que pugui acabar fent ERC amb altres grups -es parla de Solidaritat Independentista o de Reagrupament- i dels percentatges de gènere que estipula la legislació vigent. Habitualment, el representant de les JERC ha anat entre els cinc primers candidats, però fins a darrera hora això no s’acabarà de definir. Actualment, ERC té 3 diputats a Madrid, dos dels quals ho són per la circumscripció electoral de Barcelona.
Per a Peraire, aquesta és una “bona oportunitat per fer sentir la veu i les inquietuds de la gent jove i de la gent d’esquerres i independentista”, i que “anar a Madrid és necessari per plantejar els drets nacionals i posar les bases de l’estructura d’estat per al nostre país, donat que ara tot el poder és a Madrid”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any