El PSAN defensa no participar en les eleccions espanyoles

  • Fa l'acte de la Diada, amb Patrícia Gabancho, Agustí Soler i Agustí Barrera

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
10.09.2011 - 20:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El PSAN ha defensat que l’independentisme català no participi en les pròximes eleccions, en el seu tradicional acte de la Diada. Els independentistes han organitzat una taula rodona a l’Espai VilaWeb de Barcelona, on han participat a més de Josep Guia l’escriptora Patrícia Gabancho, Agustí Soler del Partit Republicà Català i Agustí Barrera de les CUP. Tots ells van signar un article el passat mes de juliol reclamant que l’independentisme es plantegés quina necessitat hi havia d’acudir-hi a les eleccions i reclamant de no participar-hi.

Patricia Gabancho ha dit que anar a Madrid a ‘tunejar’ l’estat és un error però ha defensat que si hi hagués una potent coalició de tot l’independentisme tindria sentit acudir a les votacions com una forma d’expressar la força pròpia, opinió que han compartit amb matisos la resta dels presents. En aquest sentit Soler i Barrera han recordat passats episodis històrics on sempre Madrid ha constituit un fre a l’actuació independentista dels propis independentistes. 

Entre els assistents a l’acte, que ha omplert l’Espai VilaWeb de gom a gom, hi havia el diputat de Solidaritat Catalana per la Independència Uriel Bertran i la periodista Núria Cadenes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any