El director de News of the World i Murdoch estaven al cas de les escoltes il·legals

  • Ho diu un periodista del diari en una carta

VilaWeb
Redacció
17.08.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Clive Goodman, periodista condemnat el 2007 per les escoltes del diari News of the World, diu en una carta que les escoltes eren generals i sabudes del magnat Rupert Murdoch i el seu fill James. La carta, feta pública ahir per The Guardian, fou escrita el 2007 pel periodista Clive Goodman, després de ser condemnat per haver punxat els telèfons de la casa reial britànica, i contradiu la família Murdoch i l’ex-director de News of the World, Andy Coulson, que deien que no n’estaven al cas.

 

Goodman també diu en aquesta carta que fins i tot es parlava de les escoltes il·legals durant les reunions del consell de redacció, i que el director, Andy Coulson, va prohibir de parlar-ne, en aquelles reunions, i que va oferir-li de mantenir-li el lloc de feina si no implicava el diari en el judici per les escoltes a la casa reial.

Coulson sempre ha negat que en sabés res, de les escoltes, i, després de dimitir per la condemna de Goodman, fou nomenat portaveu i assessor de comunicació del partit Conservador i del primer ministre, David Cameron, fins al gener.

Enllaços
Array
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any