Campanya nord-catalana pel reconeixement del català a Europa

  • Dl. 4 de juliol del 2011
    La federació, Aire Nou de Bao, i la Plataforma per la dignitat, han engegat una campanya per demanar a les institucions nord-catalanes, que s'adhereixin a la petició del reconeixement del català a Europa ...>>

VilaWeb
Redacció
04.07.2011 - 08:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fa unes setmanes, europarlamentaris sud-catalans van presentar una  declaració per demanar el reconeixement oficial de la llengua catalana a la Unió Europea. També fa uns dies, el Congrés dels diputats de l’estat espanyol, va rebutjar demanar a la comunitat europea el reconeixement del català a Europa. Un rebuig que va contar amb els vots favorables al rebuig del PSC (PSOEc partit dels socialistes catalans). Ara entitats de Catalunya Nord, encapçalades per la Federació engeguen una campanya per que les institucions nord-catalanes demanin aquest reconeixement.

En la campanya, que trobareu aquí , demanen que Eurodiputats, Consell General, Consell Regional, batlles i altres elegits, es posicionin a favor de la nostra llengua, i per això els envien un correu electrònic amb la vostra signatura.

També s’hi poden apuntar entitats.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any