En les vostres mans: un possible futur a Ontinyent

VilaWeb
Dolors Sanchis
23.05.2011 - 13:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb els nostres vots heu aconseguit superar la majoria absoluta del PP. Si no heu fet una coalició abans, esperem que feu ara un pacte de govern digne i assenyat, i que doneu mostra de com es pot governar una ciutat amb una participació ciutadana democràtica i inclusiva. És l’oportunitat de donar cabuda a la joventut que s’ha mobilitzat, als desencantats que s’han decidit a votar, als que estan cansats de tanta política partidista i barata, als que estem farts d’escoltar discussions i aclaracions estèrils.
Anem a treballar colze amb colze pel futur. És l’hora d’aplicar iniciatives noves i creatives per donar respostes als problemes amb pocs recursos. És difícil, però tireu mà de la ciutadania, tireu mà de les institucions de participació ciutadana, retorneu-nos la fe en la vida pública. Recuperem l’Àgora, la plaça pública que els joves de tot Espanya han recuperat per a la discussió i la recerca d’eixides als problemes actuals. Utilitzeu la consulta ciutadana, referèndum o consultes per internet per fer particiapr els ciutadans… Si es fa ben fet, si es fa amb honestedat farem un pas endavant. Cap pas en fals, ja sabeu què és tragar tinya durant anys, i nosaltres també. Busqueu la forma d’integrar, de canalitzar les ganes de fer coses de la gent del poble. Si ho aconseguim entre tots ens sentirem millor i les millores sumaran gent.
És tot un repte, però ara podreu parlar, i el poble us sentirà. Mediu les paraules i les accions. Cuideu els mitjans de comunicació, ajudeu Ontinyent a sentir-se orgullós de la seua TVO, ompliu de contingut el canal, que es note la diferència. No perdeu el temps en discusions estèrils amb l’oposició ni entre vosaltres, llaureu cap avant.
Ara més que mai és l’hora de buscar els punts en comú i posar-ho tot. És l’hora de recuperar el requisit lingüístic a l’ajuntament d’Ontinyent. És l’hora d’estalviar i no fer despeses supèrflues. És l’hora de recuperar la dignitat. Enhorabona a tots i totes els que han fet possible aquest possible canvi. Ara està en mans de vosaltres, els que heu estat elegits per nosaltres, els ciutadans i ciutadanes d’Ontinyent.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any