Més de 500 persones participen a la cinquena concentració d'”indignats” a Tarragona

  • Les protestes a la ciutat segueixen creixent en participació i un grup reduït tornarà a passar la nit a la Plaça de la Font

VilaWeb
Redacció
22.05.2011 - 18:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb la cinquena concentració convocada a Tarragona per Democràcia Real ja! es corrobora el creixement de participació en aquestes protestes a la ciutat, on aquest dissabte al vespre s’hi han sumat més de 500 persones, bastant més gent que divendres a la mateixa hora. L’assemblea, així anomenen la concentració, ha començat amb un l’actuació d’un grup de xirigotes amb molta sàtira política i està prevista una cassolada a mitjanit. Les concentracions i cassolades s’han repetit també a d’altres municipis i ciutats de la demarcació com Reus, Torredembarra, Tortosa o Amposta. A Reus, la concentració es fa a la Plaça del Mercadal, i a Tortosa, a la plaça Alfons XII.

Una desena de persones han mantingut l’acampada a les portes del consistori tarragoní durant tot aquest dissabte en un ambient festiu i molta gent que s’ha passejat per la Festa del Comerç Just, que se celebrava aquest dissabte a la Plaça de la Font. Aquest dissabte al vespre, centenars de persones s’han tornat a concentrar a les portes de l’ajuntament i un grup d’unes trenta persones preveu passar-hi la quarta nit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any