Antoni Martí, investit cap de govern d’Andorra

  • El liberal rep els vots a la Casa de la Vall dels consellers de Demòcrates per Andorra · Els socialdemòcrates s'abstenen

VilaWeb
Redacció
11.05.2011 - 13:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Antoni Martí ha estat investit avui al matí nou cap de govern d’Andorra, el sisè des de l’aprovació de la constitució. El candidat de Demòcrates per Andorra ha rebut els vint-i-un vot dels consellers de la seva formació. El Partit Socialdemòcrata, que ja no havia presentat cap candidat propi en la sessió d’investidura, s’ha abstingut. L’ex-cap de govern socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, ha acceptat el pacte d’estat que li va oferir ahir Martí, basat en la delimitació de competències, la reforma de la seguretat social i la relació amb la UE.

Martí va dir, després de guanyar les eleccions, que la seva voluntat era fer ‘un canvi tranquil’ i que la formació era conscient del moment que viu el país. Martí va afegir que ‘estarem a l’alçada de les expectatives que té la ciutadania’. Martí va estendre la mà al PS: ‘De la mateixa manera que la nostra victòria ha estat àmplia, ho serà també la nostra voluntat de diàleg, no solament a nivell polític sinó també amb la societat civil andorrana’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any