L’OTAN bombarda un edifici de la residència de Gaddafi a Trípoli

  • Les forces de Gaddafi bombarden Misrata, tot i haver anunciat que se'n retiraven

VilaWeb
Redacció
25.04.2011 - 09:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avions de l’OTAN han destruït un dels edificis de Bab al-Aziziyah, el complex presidencial del coronel libi Muammar al-Gaddafi, a Trípoli, en un bombardeig qualificat per una funcionària de premsa com un atemptat contra la vida del mandatari. Segons sembla, hi ha hagut com a mínim quaranta-cinc ferits arran de l’atac, quinze dels quals de gravetat. També hi ha persones desaparegudes.

Algunes hores abans, s’havien sentit tres fortes explosions al centre de la capital líbia, que han interromput durant mitja hora l’emissió de tres canals de televisió estatals.

Els rebels libis, per la seva banda, han dit que les forces del dirigent Muammar al-Gaddafi han continuat bombardant la ciutat de Misrata, malgrat que ahir van anunciar que se’n retiraven i que els soldats abandonaven les seves posicions del centre. Un testimoni ha informat avui al matí que hi ha hagut no pas menys de trenta morts i el doble de ferits a causa dels atacs amb coets de les forces de Gaddafi.

Misrata, la tercera ciutat més gran de Líbia i l’única que queda en poder dels rebels a l’oest del país, ha estat testimoni d’alguns dels combats més sagnants des que va començar el conflicte, fa ja prop de dos mesos.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any