Acció Cultural preveu que seran milers els castellonencs que aniran dissabte a la manifestació de València per TV3

  • Hi ha organitzats autobusos des del Baix Maestrat, Els Ports, l'Alcalatén i l'interior de la Plana Baixa: La gent de les poblacions de la costa es desplaçarà en tren, tot i que alguns centres escolars de Castelló també han previst el seu desplaçament en autocars.

VilaWeb
Redacció
12.04.2011 - 17:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La delegació a Castelló d’Acció Cultural del País Valencià ha fet “una valoració molt positiva de la previsió d’assistència de gent de les comarques de Castelló a la gran manifestació en defensa de TV3 que tindrà lloc el proper dia 16 a València, a les 18 hores, des de les Torres de Quart, i amb l’actuació especial, en finalitzar, del cantant Lluís Llach, que torna després de cinc anys de silenci artístic per tal de donar suport a la nostra reivindicació de TV3 al País Valencià“.

 

Segons ha explicat el delegat d’Acció, Antoni Royo, “si afegim a la magnífica resposta que van donar els castellonencs en la manifestació en favor de TV3 del passat 26 de febrer, les nombroses persones i entitats que han contactat amb nosaltres per tal de participar en la manifestació de València, podem afirmar ja, sense por a equivocar-nos, que la presència de la gent de les comarques de Castelló en aquesta convocatòria serà molt elevada”.   Segons ha explicat Royo “duem ja enllestits cinc autobusos des del Baix Maestrat, tant des de Vinaròs com des de Benicarló, que encara podrien ser-ne més. També es preparen autobusos des de Vilafranca, Sant Mateu, la Salzedella i les Coves, l’Alcora, Onda i Betxí”. Pel que fa a la costa, des de Castelló fins Almenara, que és d’on vindrà amb tota seguretat la major part dels participants, tenim prevista l’anada en tren, concretament en el que ix de Castelló a les 16:20, perquè donarà temps de sobra, manifestació i actuació de Lluís Llach inclosa, de tornar en tren des de València. Tot i això, sabem d’algunes entitats i organitzacions, com ara els col.legis Censal, lluís Revest i altres centres educatius de Castelló,  que estan muntant autobusos pel seu compte, així com de molta gent que planeja anar-hi en vehicles particulars“.
El delegat d’Acció també ha explicat també que “hem parlat amb els amics d’Escola Valenciana, que duen a terme eixe mateix matí, a la UJI, la Festa per la Llengua de les comarques de Castelló, per tal que aquests dos actes no només no siguen incompatibles, sinó que es potencien mútuament, ja que tots pretenem el mateix, treballar per la llengua dels valencians i la seua plena normalitat“.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any