Els diputats de Solidaritat, disposats a passar una altra nit al ras

  • Us oferim el vídeo del desallotjament dut a terme anit per mossos i guàrdia urbana · El candidat de SI a Barcelona, Santiago Espot, fou dels primers a ser tret a empentes · Els tres diputats del partit van passar la nit dins el parc, al ras

VilaWeb
Redacció
12.04.2011 - 01:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ahir al vespre, passades les deu, mossos i guàrdia urbana van començar a desallotjar per la força l’acampada que s’havia de suport a la votació de la llei de declaració d’independència que demà es debat al parlament. Els concentrats, entre els quals els tres diputats i nombrosos militants de Solidaritat per la Independència, demanaven que no s’aprovessin les esmenes a la totalitat a la llei, presentades per PP, PSC i Ciutadans, que es votaran demà. La guàrdia urbana féu fora tota la gent que hi havia al recinte, llevat dels tres diputats independentistes, que han passat la nit al parc. En aquest vídeo podeu veure una crònica del desallotjament.

Tant els desallotjats com els diputats han dit que la concentració continuaria avui i demà, fins que no es votin les esmenes. Els tres diputats ja van tenir una topada amb la guàrdia urbana ahir al migdia, que els va instar a mirar de dissuadir els acampats. I en aquesta entrevista, Alfons López Tena explica els detalls del desallotjament i la negociació amb la guàrdia urbana i l’ajuntament.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any