L’USAP a semifinals, 8 anys després

• Ds. 9 (final de tarda) i Dm. 10 d'abril del 2011
    Amb una remuntada i la recuperació d'un joc de qualitat al segon temps, la USAP ha guanyat a Toulon per 29 a 23 i s'ha classificat per jugar les semifinals de la Copa d'Europa, després de vuit anys d'absència ...>>

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més de 55.000 espectadors han gaudit de l’emocionant partit que l’USAP ha jugat a Barcelona, fent història, i que s’ha acabat decidint en una segona meitat d’infart. L’equip visitant ha dominat durant els primers 40 minuts, arribant al descans amb un avantatge de 6 a 11. A la segona, amb l’empenta dels seus seguidors, els catalans amb dos assaijos, d’ Adrien Planté i de Freshwater, han acabat capgirant el resultat i certificant el seu pas a les semifinals.

Es pot dir doncs, que el partit jugat a Barcelona ha sigut un èxit, esportiu i econòmic. La USAP a doncs aconseguit una gran victòria, amb un partit , boig però dominat per el cor i l’empenta dels jugadors usapistes i que ha culminat una gran festa pel rugbi català. Si voleu, podeu veure el documental ofert pel Canal 33 sobre la història de l’USAP