Detingut l’ex-batlle de Ciutadella Llorenç Brondo per presumpta corrupció

  • La fiscalia anticorrupció investiga si l'empresa municipal Citur va falsejar concursos públics durant l'últim mandat del PP

VilaWeb
Redacció
29.03.2011 - 12:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La policia ha detingut avui l’ex-batlle de Ciutadella, Llorenç Brondo, del PP, juntament amb quatre persones més, després d’haver escorcollat l’ajuntament de Ciutadella i una empresa de Palma en la investigació d’un altre suposat cas de corrupció. Una comissió judicial de la fiscalia anticorrupció encapçalada pel fiscal Pedro Horrach ha intervingut documentació de l’ens públic Ciutadella Turisme (Citur), de qui sospita que va falsejar concursos públics durant l’últim mandat del PP (2003-2007).

Durant el mandant de l’anterior govern municipal del PP una comissió de Citur va aprovar una cinquantena de conclusions amb suposades irregularitats a l’àrea de Turisme, aleshores a mans del tinent de batlle del PP Cabriel Cardona, que actualment forma part del grup mixt. Una comissió municipal va investigar la gestió de l’àrea de Turisme i el ple de Ciutadella va aprovar-ne les conclusions per unanimitat el mes passat.

Un cop aquestes conclusions han arribat a la fiscalia anticorrupció, el jutjat de primera instància va obrir diligències i ara la fiscalia investiga una possible manipulació de concursos públics.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any