La guàrdia urbana desallotja els joves acampats a Gràcia

  • La Plataforma d'Entitats Juvenils reclamava la gestió veïnal del Casal dels Joves, cedit a una empresa privada

VilaWeb
Redacció
29.03.2011 - 08:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els antiavalots de la guàrdia urbana de Barcelona han desallotjat aquesta matinada passada mig centenar de joves acampats a la plaça de la Vila de Gràcia que des d’ahir a la tarda protestaven per reclamar la gestió del Casal de Joves, que l’ajuntament ha cedit a una empresa privada. La policia ha carregat en alguns moments contra els manifestants i hi ha hagut moments d’una gran tensió, com es pot comprovar en aquest vídeo.

La Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia demana a l’Ajuntament de Barcelona que posi fi al procés de privatització i obri un espai de negociació amb possibilitats reals de diàleg que dugui a una gestió de l’equipament per part de les diferents entitats del teixit associatiu del barri. La plataforma, que agrupa set esplais i agrupaments escoltes de la vila i l’Assemblea de Joves i l’Ateneu Popular de Vallcarca, ha lliurat 2.900 signatures de suport al projecte de gestió veïnal.

La plataforma té previstes activitats i mobilitzacions des d’avui i fins a dijous per seguir demandant la gestió veïnal del casal.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any