Qui són ‘los Robertos’?

  • Us expliquem la trajectòria dels periodistes veneçolans Roberto Hernández Montoya i Roberto Malaver

VilaWeb
Redacció
03.03.2011 - 17:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Roberto Hernández Montoya i Roberto Malaver, coneguts com ‘Los Robertos‘, són els presentadors del programa d’humor polític ‘Como ustedes pueden ver‘ de la Venezolana de Televisión. L’emeten cada diumenge i van començar a fer-lo el 2003 a la ràdio estatal.

En aquest vídeo podeu veure el darrer programa, emès diumenge passat. En aquest altre, podeu veure els dos periodistes conversant amb dues periodistes d’investigació veneçolanes.

Roberto Hernández Montoya és de l’any 2001 el president del Centre d’Estudis Llatinoamericans Rómulo Gallegos, una fundació nascuda l’any 1974 que depèn del ministeri del Poder Popular per a la Cultura i que pertany a la Plataforma del Llibre, Pensament i Patrimoni Documental. També és columnista de Todosadentro, una revista cultural produïda pel mateix ministeri.

Roberto Malaver és professor a l’escola de periodisme de la Universitat Central de Veneçuela. Ha escrit diversos llibres i ha exercit de periodista en diaris com ara El Universal i El Diario de Caracas. Actualment té una columna al diari El Nacional. També és el director de divulgació tributària i relacions institucionals del Servei Nacional Integrat d’Administració Aduanera i Tributària.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any