Mil cinc-cents manifestants recorren Sants en suport de Can Vies

  • El 18 de febrer hi ha fixada la data de judici per resoldre la demanda contra aquest veterà espai ocupat

VilaWeb
Redacció
29.01.2011 - 22:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Mil cinc-centes persones es van manifestar dissabte al vespre al barri de Sants de Barcelona en resposta a la crida del CSA Can Vies per afrontar l’amenaça de desallotjament que pesa sobre aquest espai. El 18 de febrer vinent hi ha fixada data de judici per resoldre la demanda interposada contra aquest veterà centre social ocupat de Sants. Amb la manifestació es posa en marxa una campanya pública de denúncia de la situació, fins a mitjan febrer.

Durant la manifestació es van apuntar les responsabilitats de Transports Metropolitants de Barcelona (TMB) i de l’ajuntament en la demanda de desallotjament, la inexistència d’un pla per a l’espai que fa catorze anys que es va ocupar, i també ‘la situació repressiva que afronta tota la dissidència política a la ciutat’.

La marxa es va acabar a la nova plaça dura que es troba on fins el 2004 hi havia el CSOA Hamsa, al carrer Miquel Bleach. Allà mateix es va llegir un comunicat que volia recordar totes les cases i centres socials ‘que han estat desallotjats només per deixar-hi solars o terrenys per a l’especulació’.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any