Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  02.10.2010  06:00

El districte de les Corts aprova una moció a favor de les consultes

El PSC hi vota a favor per primera vegada · El text insta l'administració a cedir espais públics

Men?ame
 

El districte de les Corts de Barcelona ha aprovat aquesta setmana una moció que insta el districte a cedir equipaments municipals i recursos per a les consultes populars promogudes per entitats del barri. Per primera vegada, una moció d'aquestes característiques ha rebut el vot favorable a Barcelona tant del PSC, que presideix el districte, com d'ICV, a més dels vots a favor de CiU i ERC. Només hi ha votat en contra el PP.

Presentada per l'única regidora d'Esquerra al districte, Núria Cuenca, i promoguda per la plataforma Les Corts Decideix, la moció no cita explícitament la consulta sobre la independència que es farà a Barcelona a el 10 d'abril, però és clarament enfocada en aquest propòsit.

Una moció quasi idèntica ja ha estat presentada als districtes de Gràcia i de l'Eixample, però en ambdós casos el PSC l'ha refusada.

Ja fa setmanes que la consulta sobre la independència que es farà a Barcelona fa els primers passos. Encara no fa quinze dies, la plataforma Ciutat Vella Decideix es va presentar oficialment esdevenint la primera plataforma de barri de Barcelona que ho fa.