Reportatge 390 de NetTV.Cat CN: futur i present de la llibreria catalana

  • Dj. 26 d'Agost del 2010 (matí) Després d'un període de vacances estival, torna NetTv.Cat CN i ho fa amb una entrevista a Joan Miquel Touron, fundador de la llibreria catalana de Perpinyà

VilaWeb
Redacció
26.08.2010 - 07:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En el reportatge, preguntem al Joan Miquel Tourron, el fundador i encara actual llibreter de la ‘Llibreria catalana’ a Perpinyà, sobre com va començar aquesta i quina és la seua situació actual. També n’aprofita per recomanar-nos uns quants llibres i autors… Tot això a aquesta Universitat Catalana d’Estiu 2010 (Prada, Conflent, Catalunya Nord; Països catalans).

Com sempre, Aquí podeu trobar aquest reportatge encara amb millor qualitat i l’opció de poder-lo baixar al propi ordinador i així poder veure’l desconnectats, independentment de la qualitat / rapidesa de la xarxa Internet, i en podreu canviar la mida.

Recordeu que trobareu també, en la mateixa pagina principal del NTV .Cat, els 389 reportatges anteriors, que podeu escollir i retrobar de tres maneres diferents: cronològicament, per paraules claus (noms de persones, llocs, entitats), així com també entrant directament, si el coneixeu, el número del reportatge que voleu visionar

Així mateix, també esteu convidats a escriure al NetTV per suggerir reportatges, entrevistes o tot el que vulgueu. Recordem que NetTV és del tot dedicat a Catalunya nord i en català, portat pels mateixos que fan des d’anys Vilaweb CN del qual és un complement complement, tot i que n’és, tanmateix, del tot independent com també n’és del Vilaweb TV.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any