Festa de la bunyeta i de l’oli d’oliva a Millars

  • dm. 18 abril del 2010 (migdia, tarda)
    Durant tot el dia d'avui diumenge es celebra, a Millars, la festa de l'oli d'oliva i de la bunyeta, una fira que enguany és la seua quarta edició...>>

VilaWeb
Redacció
18.04.2010 - 10:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els que vagin a la fira, trobaran que les quatre fleques i pastisseries del poble seran obertes tot el dia. També podran participar en un concurs de bunyetes, ja que es posa a disposició la pasta que hauran d’estirar i fer coure pel al concurs. També s’intentarà realitzar la bunyeta més gran.

Al mateix lloc es fa la  fira de l’oli d’oliva. Una quinzena d’oleicultors nord-catalans participarà en aquesta edició. Una oportunitat per redescobrir les virtuts dietètiques o cosmètiques de l’oli d’oliva, així com d’altres productes locals rossellonesos.

Aquí trobareu més informació.

——————————–
* Totes les cròniques (que només representen l’opinió dels qui firmen, no són cap editorial) com també les notícies que publiquem, estan sota llicència CreativeCommons que (resum) atorga autorització de reproduir i eventualment modificar-les ANOMENANT-ne la font d’origen de manera molt clara: ‘Vilaweb Catalunya nord’, I SI és de manera gratuïta Creative Commons License
obra de Vilaweb Catalunya nord està subjecta a una llicència de Reconeixement-Compartir amb la mateixa llicència 3.0 No adaptada de Creative Commons.
* Si voleu ser encara més informats podeu també anar a mirar actes o entrevistes en català (i sobre Catalunya nord), uns dels més de 300 reportatges i entrevistes al Nettv cat, el complement, tot i que independent, del Vilaweb CN, també de Vilaweb i Partal, Manresa i Associats.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any