Bocairent acull l’assemblea de la UNDEF

VilaWeb
Redacció
13.03.2010 - 00:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tot un seguit d’activitats completaran la cita com una forma més d’engrandir el 150 aniversari de la implantació de les festes de Moros i Cristians a la població. Així, el dissabte tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’assemblea de la UNDEF, que inclourà un concert a càrrec del grup de dolçainers ‘l’Aljub’; un castell de focs d’artifici, una desfilada i un sopar seran els encarregats de posar el colofó a l’inici del programa.

Amb motiu del 150 aniversari de les festes de moros i cristians l’Ajuntament de Bocairent i l’Associació de Festes de Moros i Cristians de San Blai han fet un esforç per a que l’assemblea anual de la UNDEF arribe a la Vall d’Albaida.

L’alcalde de Bocairent, Josep Vicent Ferre, emmarca aquest esdeveniment en una nova línia oberta des del consistori per a la promoció de la localitat: el turisme de congressos i reunions; així assenyala que ‘volem ser el punt de trobada d’entitats i associacions perquè Bocairent compta amb els recursos necessaris per a organitzar qualsevol convenció’. A uns atractius monumentals i mediambientals immillorables, se suma, en paraules de l’alcalde, una àmplia oferta gastronòmica i una gran capacitat hostalera ‘sobradament demostrada i que amb l’assemblea de la UNDEF eixirà reforçada’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any