Àngel Colom: ‘Vaig rebre els diners de bona fe, i ara els torno de bona fe’

  • Colom signarà amb el Palau un conveni de donació per tornar els 75.000 euros que li va donar Millet

VilaWeb
Redacció
26.02.2010 - 10:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El secretari d’immigració de Convergència, Àngel Colom, ha acordat amb la Fundació Orfeó Català que tornarà progressivament en els pròxims anys els 75.000 euros que va rebre l’any 2000 de Fèlix Millet per pagar els deutes del Partit per la Independència. Colom, en declaracions a VilaWeb, ha dit que segurament la setmana vinent signarà amb la junta directiva del Palau el conveni de donació mitjançant el qual tornarà els diners. ‘Ja vaig dir que quan vaig rebre els diners vaig actuar de bona fe, perquè no sabia que Millet no me’ls podia donar. I si ara em diuen que els he de tornar, doncs ho faré, igualment de bona fe’, ha afegit.

Els termes de l’acord, els exposarà avui al vespre la presidenta de l’entitat, Mariona Carulla, a l’assemblea de l’Orfeó Català, que haurà de ratificar o de retirar la confiança en l’actual junta directiva.

El mes d’octubre de l’any passat es va fer públic que Millet havia donat diners a Colom. Millet va inflar aquesta quantitat fins als 150.000 euros, fent-la constar al llibre de comptabilitat del Palau de la Música, sense que Colom ho sabés. El dirigent de CDC va publicar aleshores al Facebook un comunicat en què afirmava que havia rebut els diners per a la fundació Espai Catalunya i que ‘intenten empastifar-me, intenten matar-me políticament’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any