El president Camps acusa el portaveu del PSPV de voler-lo assassinar

  • L'oposició diu que Camps ha embogit i que es troba 'totalment incapacitat per seguir al capdavant del govern'

VilaWeb
Redacció
12.11.2009 - 12:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Generalitat, Francisco Camps, ha protagonitzat avui una insòlita sessió de control a les corts, on ha acusat el portaveu del PSPV, Àngel Luna, de voler-lo assassinar: ‘Li encantaria agafar una furgoneta, venir de matinada a casa meva i que jo aparegui l’endemà al matí de bocaterrosa en una cuneta’, ha etzibat Camps al portaveu socialista (vegeu-ne el vídeo). Aquesta ha estat la resposta del president a la querella que el PSPV va presentar contra ell i disset persones més per suposat finançament il·legal i suborn.Amb aquestes declaracions, Camps ha acabat la intervenció en la sessió de control de les Corts, en què ha criticat la querella. ‘Qui s’amaga darrere d’una querella és que no té res més per oferir’, ha afegit.

L’oposició s’ha mostrat perplexa després de les declaracions de Camps i tant el PSPV com EUPV han dit que el president havia embogit. El portaveu socialista, Luna, l’ha acusat de no dimitir perquè el jutgin com a aforat i la diputada i coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, ha dit que dubta seriosament ‘de l’estat mental del president’ (vegeu-ne el comunicat (pdf)). Per Sanz, ha quedat demostrat que ‘Camps ha perdut el seny i està incapacitat de manera total per seguir al capdavant del govern’.

Pel que fa a la querella, Luna l’ha defensada amb contundència argüint que no presentar-la seria equivalent a ‘aceptar el sistema polític corrupte’.

Enllaços
Comunicat d’EUPV: Marga Sanz: ‘Camps ha perdut el seny i està incapacitat de manera total per a estar al front del govern’.
La notícia, al Levante-EMV, a Las Provincias i al Diario Crítico.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any