Sabadell a Xesco Boix

  • Els actes del Correllengua que enguany homenatjaran l'iniciador de l'animació infantil comencen avui amb un sopar tertúlia

VilaWeb
Redacció
13.10.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest any, coincidint amb el 25è aniversari de la mort de Xesco Boix, el Correllengua se centrarà a recordar la seva tasca de defensa de la llengua i la cultura catalana. Els actes centrals tindran lloc aquest vespre i el dissabte que ve. Aquesta nit, a Can Capablanca, hi haurà un sopar tertúlia amb animadors, gent d’esplai i mestres. El proper dissabte, a partir de les 5 de la tarda, a la plaça Doctor Robert se’l recordarà amb contes i cançons.El sopar tertúlia d’avui dimarts començarà a dos quarts de deu del vespre al restaurant del Casal Independentista i Popular Can Capablanca. Aquest acte, que porta per títol ‘Mai no fa mal’, comptarà amb la presència d’Oriol Canals, educador i animador, i nebot d’en Xesco, i de l’historiador Òscar Carbonell.

El dissabte, l’acte es farà a la plaça Doctor Robert i comptarà amb la lectura de contes d’en Xesco de la veu de l’escriptora sabadellenca Glòria Marín. Tot seguit també hi haurà l’espectacle de cançons i balls ‘Recordant Xesco Boix’ a càrrer del grups d’animació infantil La Bicicleta.

El Correllengua d’enguany està organitzat per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) i el Casal Independentista Can Capablanca, a més compta amb la col•laboració d’Òmnium Cultural, Rialles i Plataforma per la Llengua.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any