Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  13.10.2009  06:00

Sabadell a Xesco Boix

Els actes del Correllengua que enguany homenatjaran l'iniciador de l'animació infantil comencen avui amb un sopar tertúlia

Men?ame
 

Aquest any, coincidint amb el 25è aniversari de la mort de Xesco Boix, el Correllengua se centrarà a recordar la seva tasca de defensa de la llengua i la cultura catalana. Els actes centrals tindran lloc aquest vespre i el dissabte que ve. Aquesta nit, a Can Capablanca, hi haurà un sopar tertúlia amb animadors, gent d’esplai i mestres. El proper dissabte, a partir de les 5 de la tarda, a la plaça Doctor Robert se'l recordarà amb contes i cançons.

El sopar tertúlia d’avui dimarts començarà a dos quarts de deu del vespre al restaurant del Casal Independentista i Popular Can Capablanca. Aquest acte, que porta per títol ‘Mai no fa mal’, comptarà amb la presència d’Oriol Canals, educador i animador, i nebot d'en Xesco, i de l’historiador Òscar Carbonell.

El dissabte, l’acte es farà a la plaça Doctor Robert i comptarà amb la lectura de contes d’en Xesco de la veu de l’escriptora sabadellenca Glòria Marín. Tot seguit també hi haurà l’espectacle de cançons i balls ‘Recordant Xesco Boix’ a càrrer del grups d'animació infantil La Bicicleta.

El Correllengua d’enguany està organitzat per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) i el Casal Independentista Can Capablanca, a més compta amb la col•laboració d’Òmnium Cultural, Rialles i Plataforma per la Llengua.