El Barça guanya el primer títol de la nova temporada

• Derrota l'Athletic 3 a 0 en la tornada de la Supercopa

23.08.2009 - 23:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El FC Barcelona ha aconseguit el primer dels set títols oficials que disputarà aquesta temporada. Després d’haver guanyat 1 a 2 a Bilbao fa una setmana, s’ha imposat a casa als bascos per 3 a 0 amb una gran segona part, que he recordat el joc de la temporada passada. Els gols els ha fet dos Messi (un de penal) i el tercer Bojan. Ibrahimovic i Maxwell han jugat d’inici i el suec ha protagonitzat jugades de mèrit però no ha pogut fer gol.El Barça ha fet una primera part imprecisa en la qual ha dominat completament sobre el camp però no ha pogut concretar les moltes oportunitats de gol que ha creat. Tanmateix l’inici de la segona part ha canviat completament el guió, gràcies a un gran gol de Leo Messi, fet en combinació amb Ibrahimovic. Després ha arribat un penal sobre Alves que l’ha rematat Messi mateix i un gol oportunista i murri de Bojan, que acabava d’entrar al camp substituint Ibrahimovic.

Després de guanyar la Supercopa el FC Barcelona jugarà divendres la Supercopa d’Europa a Mònegue contra el Shakhtar ucraïnés.