Nous aires a les propostes per l’Aplec de la Salut

  • El grup cultural l’Animalada també organitza diversos actes per al proper cap de setmana

VilaWeb
Redacció
08.05.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Enguany, entre els diversos actes previstos per l’Aplec, cal destacar les noves propostes d’entitats com ara l’Animalada. Aquests darrers han presentat un programa d’actes entre els quals hi figura una caminada fins a la Salut amb diverses activitats per a dissabte, i una cercavila amb espectacle final el diumenge a la nit.Des de l’Animalada, una entitat que forma part de la Comissió de Festes Populars de Sabadell, han volgut donar un toc de caire més festiu a aquest aplec sabadellenc. La caminada fins al santuari de la Salut sortirà dissabte a les onze de la plaça del Pi-pi, a les dues hi haurà un dinar popular en què caldrà que cadascú es porti el seu menjar. A partir de les quatre de la tarda se simularà el ‘naixement de la cabreta’, és a dir, la presentació del nou gegantó de l’entitat. A continuació començarà la trobada musical amb la participació de grups com ara Kanimambo, Mr. Sequah o el cantautor Lluís Oliva.

Diumenge, la cercavila començarà a les deu a la plaça de les Marquilles i comptarà amb la participació dels Gegants de Gràcia, els Bastoners de Sabadell, els Gegants de la Concòrdia i la Banda de l’Animalada. A partir de mitjanit, a la plaça del Mercat, es durà a terme l’espectacle de l’Animalada i s’acabarà la festa amb les Danses al Carrer.

A banda dels actes organitzats per l’Animalada, la ciutat comptarà amb un ampli ventall d’activitats per a aquests dies. El mateix dissabte al Parc de la Salut hi haurà ofertes per a tots els gustos, des de les visites guiades a diverses ermites fins a l’exposició del 5è concurs fotogràfic Vallès Natural o la ‘Renovatio Arragonis’, amb l’objectiu de retrobar els espectadors amb l’esplendor de l’antiga Roma així com retre un homenatge als antics pobladors de la ciutat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any