La tancada estudiantil seguirà sense incidents

  • Després d'una assemblea en què planava l'amenaça de desallotjament, la direcció de l'IES Escola Industrial accepta permetre la protesta

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.04.2009 - 00:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els estudiants del Moviment d’Assemblees d’Estudiants de Secundària (MAES) seguiran amb les activitats contra la Llei d’Educació de Catalunya, el pla Bolonya i la privatització de l’ensenyament. Tot el dia d’estira i arronsa amb l’equip directiu de l’institut de secundària ha acabat amb la resignació dels estudiants per haver de passar la nit al ras, pendents que la negociació d’última hora amb el director els atorgués algun espai tancat.

Per la seva banda, Joaquim Millan, director de l’IES Escola Industrial, ha desmentit a Vilaweb la versió dels estudiants segons la qual la delegació territorial de la Conselleria d’Educació havia amenaçat durant el dia d’expedientar els alumnes i fins i tot el centre per haver tolerat la protesta. ‘Les converses amb la meva cap han estat cordials i hem intentat trobar una solució dialogada al conflicte’, ha manifestat Millan.

Enllaços
Web de l’associació d’assemblees d’estudiants de la qual forma part el MAES.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any