Televisió de Badalona estrena aquest divendres ‘Carrer del Mar’

  • Es tracta del primer 'culebrot' de producció pròpia realitzat per una televisió local catalana

VilaWeb
Redacció
18.02.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Dallas’, ‘Gent del barri’ o ‘Poblenou’ són algunes de les sèries costumistes que formen part de l’imaginari col·lectiu dels teleespectadors. Qui sap si des d’aquest divendres aquest selecte grup quedarà ampliat amb ‘Carrer del Mar’, la sèrie de producció pròpia de Televisió de Badalona que s’estrena aquest 20 de febrer a 2/4 de 9 del vespre. Misteri, passió i mentides es barregen en el primer ‘culebrot’ produït per una televisió local’Carrer del Mar’ narra la història de la família Valls i, en concret, d’en Jordi Valls, un jove que veu com la seva tranquil·la vida canvia de sobte per un fet inesperat. Aquest és el plantejament de partida d’una sèrie que, tal i com es pot apreciar en els vídeos promocionals penjats albloc, pretén reunir totes les trames típiques de qualsevol culebrot.

Dirigida per Sergi Badalona i produïda per David Ramon López (responsables de ‘Tot Nosaltres produccions’), la sèrie compta amb els actors Jaume Najarro, Montse Bernad, Jordi Manuel, Anna López-Boada, Josep M. Balaguer i Miquel Bordoy.

La sèrie s’emetrà cada divendres a 2/4 d’11 del vespre. Excepcionalment, el dia de l’estrena (divendres, 20 de febrer) s’emetrà a 2/4 de 9 del vespre per no coincidir amb el partit de quarts de final de la Copa del Rei entre el DKV Joventut i l’MTT Estudiantes a Madrid.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any