La Roda de la Pau rep el reconeixement especial de l’Institut Víctor Seix i la Universitat Internacional de la Pau

  • Prop d'un centenar de persones van col·laborar a fer més gran la Roda de la Pau que Ciutadans Anònims realitza cada dijous darrere l'ajuntament.

VilaWeb
Redacció
13.12.2008 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta iniciativa, endegada des de l’inici de la guerra de l’Iraq i consistent en reunir-se setmana rere setmana en silenci en favor de la pau, va rebre aquest 11 de desembre al vespre una menció especial de mans d’Arcadi Oliveres, president de la Universitat Internacional de la Pau (UIP), i de Montserrat Salvat, presidenta de l’Institut Víctor Seix de Polemologia.Aquestes dues entitats premien des de fa quaranta anys activistes i defensors de la pau i, en ocasions especials, com ha estat el cas d’enguany, fan un reconeixement especial a alguna entitat que treballi per a la mateixa finalitat. La darrera organització en rebre-la va ser la Plataforma Aturem la Guerra i aquest 2008 ha estat la Roda de la Pau.

A més d’Oliveres i Salvat, l’acte va comptar amb la presència d’Àlvar Roda, secretari de la UIP, i d’una convidada iraquiana que va agrair que, quasi sis anys després de la invasió nord-americana a l’Iraq, encara es pensés en el seu país. En acabar el seu parlament, l’acte va cloure entre els aplaudiments de les desenes de persones presents.

Tal com va informar Vilaweb Sabadell anteriorment, la Roda de la Pau ha rebut aquesta menció per la seva tasca ‘constant, humil, callada però efectiva de crear consciència en favor de la pau i la convivència’.

Enllaços
Notícia relacionada: Premien la tasca de promoció de la Pau dels ‘Ciutadans anònims’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any