Es crea l’Agència de Notícies Andorrana

  • Es tracta de la primera agència de notícies del país adreçada als professionals de la comunicació i gabinets de premsa, com també a les institucions públiques i a les empreses privades

VilaWeb
Redacció
28.11.2008 - 17:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ANA és la primera agència de notícies del Principat d’Andorra i, per tant, de referència nacional. Està concebuda amb tecnologia digital a la qual hi tindran accés tots els seus abonats a través de la xarxa i podran descarregar-se imatges de vídeo, talls d’àudio, fotografies digitals i text de les informacions que se serveixin.La nova agència s’adreça als mitjans i professionals de la comunicació, als gabinets de premsa i de relacions públiques, a les institucions i a les empreses privades, com també a agències de publicitat. Per tant, l’objectiu de l’ANA és promoure i divulgar per mitjà de canals professionals la informació que generen les institucions, entitats, empreses o persones del país. Es tracta d’una gran fàbrica d’informació que se serveix a l’engròs directament als professionals del periodisme i la comunicació.

Entre els serveis que prestarà l’ANA als seus clients destaquen: l’accés a les notícies d’actualitat del dia relacionada amb Andorra en els formats ja esmentats; l’agenda informativa i d’actes previstos; la captura en línia dels continguts publicats per nodrir les pàgines web, o l’accés il·limitat a la base de dades amb totes les notícies i la informació publicada al portal de l’agència.

Aquest divendres ha tingut lloc la presentació en societat de l’Agència de Notícies Andorrana (ANA). A l’acte hi han assistit representants de la societat civil, cultural, empresarial i política del país.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any