Aleix Saló guanya un premi i publicarà a ‘El Jueves’ i ADN

  • El dibuixant ripolletenc Aleix Saló, antic autor de les vinyetes de la Revista de Ripollet, s'ha proclamat guanyador del "III Premi Tira Còmica Més Jove", del programa "Connecta't" del Carnet Jove.

VilaWeb
Redacció
10.10.2008 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A banda dels 1.650 euros de premi, l’Aleix publicarà una tira còmica durant 11 mesos al suplement “Més Jove” del diari ADN, amb una distribució de 240.000 exemplars i, per si fos poc, publicarà tres tires còmiques a la revista “El Jueves”. També entrarà en un concurs tancat amb els altres finalistes per publicar un còmic de 48 pàgines amb Edicions Glénat.Les vinyetes presentades pel dibuixant local continuaven amb la línia característica que ja marcava a Ripollet, un humor àcid molt lligat a l’actualitat i a les patologies de la vida moderna. Així doncs, amb una gran sàtira sobre la crisi econòmica, les descomunals hipoteques i la nostra dependència de les noves tecnologies, l’Aleix ha aconseguit endur-se el jurat a la butxaca i fer-se amb aquest important premi.

El ripolletenc, estudiant d’arquitectura, compagina els seus estudis amb el món de l’humor gràfic des dels 17 anys, i des de llavors ha passat per multitud de mitjans escrits i digitals, tals com el diari AVUI o el portal digital “Directe!Cat”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any