Grècia guanya Catalunya a l’internacional de tennis taula jugat al pavelló Joan Creus

VilaWeb
Redacció
22.06.2008 - 14:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més de cent persones van gaudir del partit internacional de tennis taula que enfrontava les seleccions femenines de Catalunya i de Grècia al pavelló Joan Creus. Va ser una trobada intensa i emocionant, amb la Televisió de Catalunya com a testimoni, que va acabar amb la derrota del combinat català per un ajustat 2-3 final.Passaven pocs minuts de les 19h quan, sostenint les banderes de les dues nacions que s’enfrontaven, van desfilar algunes jugadores del CTT Ripollet, tot presentant darrera seu les jugadores internacionals, nivell al qual de ben segur voldran arribar algun dia. Un cop alineades amb els tècnics i els col·legiats, es va procedir a escoltar els himnes i a presentar cadascuna de les jugadores: Aikaterini Ntoulaki, Stamatia Fili i Aggeliki Papadaki per Grècia, i Sara Ramírez, Gàlia Dvorak i Anna Badosa representant Catalunya.

El joc va ser força igualat, i es va mantenir amb el bon nivell que s’esperava. Encara que Catalunya era favorita, jugava a casa i va començar guanyant, Grècia va sorprendre tothom amb un gran joc i un enorme esperit de superació, remuntant el marcador i emportant-se la victòria per 2-3.

La ripolletenca Sara Ramírez va aconseguir la victòria contra Stamatia Fili, però no va poder amb Aikaterini Ntoulaki, que va mostrar-se intractable i va ser, sense dubte, la millor del combinat grec.

El partit es va poder veure el dia després al Canal 33 de Televisió de Catalunya.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any