Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  11.06.2008  12:00

L'AMPA de l'escola d'Almoines reuneix unes 2.500 signatures de suport a la direcció

La campanya de recollida de signatures també ha servit per defensar una escola més democràtica i participativa

Men?ame
 

L'AMPA del CP El Castell d'Almoines ha reunit unes 2.500 signatures de suport a la direcció del centre educatiu i les han presentades a la Conselleria d'Educació. Aquestes signatures van adreçades al director general de Personal, que ha de resoldre el recurs presentat per la direcció de l'escola davant l'avaluació negativa de la Direcció Territorial que desestima la sol·licitud de pròrroga del director del centre per als propers 4 anys.

En un comunicat de premsa, l'Associació de Mares i Pares del l'Alumnat del CP El Castell d'Almoines valora d'èxit el nombre de signatures aconseguides en poc més de deu dies, a la vegada que agraeix el suport rebut de totes les persones i entitats que han ajudat a difondre aquesta campanya. Especialment, s'hi han referit a les persones delegades de l'AMPA, al Col·lectiu de Mestres de la Safor, l'Escola d'Estiu Marina-Safor, a la Coordinadora de la Safor-Valldigna pel Valencià, a la Federació Escola Valenciana, a la Federació d'Associacions per la Llengua, així com als membres de diversos claustres de les escoles de la comarca.

Els fulls amb les signatures de suport a la comunitat educativa de l'escola d'Almoines van encapçalats per un text que "defensa una escola democràtica i participativa" i "poder decidir en la direcció de l'escola i el funcionament general dels centres educatius". Les persones que han signat també donen suport a la continuïtat de l'actual director i l'equip directiu, a la vegada que demanen una legislació més democràtica en temes educatius.