Rafael Casanova i Christelle Enguix guanyen el Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March

  • És la primera vegada que el jurat atorga el guardó a dos poetes

VilaWeb
Redacció
28.04.2008 - 09:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El jurat del XXVIII Premi de Poesia Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó ha decidit atorgar el guardó ex aequo, a dos poetes per primera vegada. Els premiats d’aquesta edició han estat: Christelle Enguix, nascuda a París i resident a Beniarjó, pel poemari El cor del minotaure, i Rafael Casanova, de València, pel recull La solitud poblada. L’acte de lliurament del premi, dotat amb 3.000 euros, va tenir lloc a Beniarjó, dissabte 26 d’abril.El jurat del premi, format per Teresa Pascual, Joan Navarro, Enric Ferrer i Solivares, Maria Josep Escrivà y Josep Lluís Roig, va assenyalar l’alta qualitat dels 43 treballs presentats, quantre o cinc dels quals tenien un altíssim nivell. Els dos poemaris premiats, que seran publicats en la col·lecció de poesia d’Edicions 3 i 4, es basen en l’expressió d’inquietuds de la vida quotidiana.

En el mateix acte es va presentar l’obra guanyadora de l’edició anterior, Geografies de secreta vida, de Ricard Garcia. La celebració del premi i la presentació del llibre es va tancar amb un concert de música.

Fa pocs dies, el passat 18 d’abril, Christelle Enguix va presentar el seu últim llibre L’arbre roig (Brosquil Edicions, 2008) a la llibreria Ambra de Gandia. Amb aquest recull va gaunyar el XXVI Certamen de Poesia Ciutat de Benicarló 2006 (Baix Maestrat).

Enllaços
Notícies anteriors a Vilaweb Gandia

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any