Més de dos mil d’alcoians reclamen la continuïtat de la TV3

VilaWeb
Redacció
18.01.2008 - 22:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més de dos mil persones s’han concentrat a la Plaça d’Espanya per a reclamar la permanència dels mitjans audiovisuals públics autonòmics de Catalunya al País Valencià. A Alcoi encara es rep la senyal de la TV3 perquè sintonitzen cap a un repetidor del Preventori, en comptes del repetidor clos pel Govern valencià, ara fa 40 dies. No obstant això, moltes localitats de l’Alcoià i del Comtat sintonitzaven amb la Carrasqueta.Les xifres d’assistència donades per ACPV són de tres mil persones, mentres que la Policia Local donava un nombre de 500 persones. Desprès de la lectura del manifest, a càrrec d’un representant del Casal Jaume I d’Alcoi, els assistents cridaven consignes a favor de la llibertat d’expressió. Hi han assistit representants de l’oposició política local (PSPV, EUPV, i BNV), així com el diputat autonòmic per Alacant de Compromís, Lluís Torró. També hi ha hagut presència de representants sindicals de CCOO, UGT i STEPV.

Els assistents més jòvens duien pancartes que denunciaven la “Barbaritat Valenciana”, parodiant l’emblema oficial de la Generalitat Valenciana, així com de persones que opinaven que “el PP ha canviat de muda però no de dictadura”. Mitja hora desprès la capçalera de la concentració ha pujat a la balconada de la Casa Consistorial, arrencant amb un aplaudiment dels assistents. La concentració acaba amb música de percussió a càrrec del grup “Batucada Sambòlika”.

Per altra banda, demà dissabte, a les 18h. tindrà lloc la concentració unitària de totes les comarques del sud a la Plaça de l’Ajuntament d’Alacant.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any