La concentració d’Alcoi a favor de TV3 omple la plaça de l’ajuntament

  • Despleguen una pancarta a la façana del consistori amb el lema 'Volem TV3'

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
18.01.2008 - 21:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui al vespre s’han aplegat tres mil persones, segons Acció Cultural del País Valencià (ACPV), a la plaça d’Espanya de l’Ajuntament d’Alcoi, per reivindicar la llibertat d’expressió i en contra del tancament de TV3 al País Valencià. A la protesta hi han participat tots els partits polítics a excepció del PP. Una delegació ha entrat al consistori i ha penjat a la façana de l’ajuntament una pancarta. Demà hi ha una concentració a Alacant.ACPV d’Alcoi destaca l’èxit de la convocatòria, malgrat que a la vila es continua rebent TV3 pel senyal analògic, gràcies al repetidor del Preventori.

Demà, concentració a Alacant

ACPV ha convocat per demà a les sis de la tarda una concentració a la plaça de l’Ajuntament d’Alacant, també per defensar les emissions de TV3, sobretot a l’àrea d’Alacant, on el repetidor de la Carrasqueta ja no reenvia el senyal.

1.300 signatures al síndic d’Alacant

D’altra banda, el casal Jaume I d’Alacant va lliurar prop de mil tres-centes signatures al síndic de greuges d’Alacant per demanar-li que impedeixi el tancament dels repetidors de TV3. Unes dues-centes signatures d’aquestes es van aconseguir en un acte de pre-campanya que el PP va fer a Elx. En efecte, el responsable del casal Jaume I d’Elx, Agustí Agulló, fa observar que votants de totes les ideologies s’han adherit a la campanya, com es va demostrar el 13 de gener, quan van recollir signatures davant el centre de congressos d’Elx, on el PP va fer el seu primer míting de pre-campanya.

Enllaços
ACPV: Més mobilitzacions per TV3 a Alcoi i Alacant.
Més informació a VilaWeb Alacant
Campanya a favor de TV3.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any