Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  07.11.2007  10:18

Google activa el domini .cat

Ja es pot accedir a la versió catalana del cercador a través de Google.cat

Men?ame
 

Google ja s'ha decidit a activar el domini Google.cat, que ja feia temps que tenia, com a portal d'accés al cercador en llengua catalana. Google ja té diversos serveis en català, com el Reader, el GMail, Google Desktop, Blogger, Google Maps, Picasa, iGoogle o Google Docs (l'últim que s'ha traduït), i feia temps que era possible accedir al cercador en català. Des del febrer també es pot accedir al domini andorrà del cercador, Google.ad.

Google.cat però, s'ha activat tot just avui i encara no funciona del tot bé. Des d'aquest domini, per exemple, encara no podeu accedir al vostre compte de Google amb l'enllaç de la part superior dreta de la pantalla, perquè el vincle està trencat. Depenent de la configuració d'idioma del vostre navegador fins i tot és possible que quan entreu a Google.cat aneu a parar en una versió en espanyol de la pàgina, de la mateixa manera que us passaria si entréssiu a Google.de o a qualsevol altra versió local. Cal dir que ni Google.ad ni Google.cat apareixen a la llista de dominis locals de Google.

La inexistència d'una versió específica per als Països Catalans del cercador Google va fer que diversos grups d'internautes obrissin pàgines mirall del cercador, com Google Països Catalans o GoogleCat.com.