Els cines Cinesa de Montigalà tanquen les portes aquest cap de setmana

  • No són rendibles davant la competència de les multisales de Barcelona

VilaWeb
Redacció
13.06.2007 - 14:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els cines Cinesa, situats al centre comercial de Montigalà, tanquen les portes i aquest cap de setmana es projecten les últimes pel·lícules. La fi de les multisales es deu a la forta competència que han exercit centres com Heron City, Diagonal Mar i la Maquinista, a la ciutat de Barcelona.Segons fonts pròximes a Cinesa, la modernitat, la comoditat i els serveis d’aquests cines, oberts 10 anys més tard, han fet que els cines de Montigalà hagin quedat obsolets.

Els cines de Montigalà van ser les primeres multisales que es van obrir a la província de Barcelona. Es van inaugurar el 1991, coincidint amb la pròxima celebració dels Jocs Olímpics i amb la creació d’un nou barri, el de Montigalà, que va néixer inicialment, per acollir els centenars de periodistes que van cobrir les Olimpíades.

Amb el tancament dels cines del centre comercial de Montigalà, Badalona es quedarà amb un sol multisales, el dels cines Picarol, que està situat a la plaça de la Vila i que pròximament es traslladarà a la Capital Europea del Bàsquet.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any