Tecnologia solidària

  • Rimax i Intermón s'alien per vendre una nova línia de memòries flaix

VilaWeb
Redacció
08.03.2007 - 12:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’empresa de tecnologia Rimax i l’ONG Intermón Oxfam s’han aliat per posar a la venda una nova línia de dispositius de memòria via connexió USB i de targetes de memòria flaix que destina un 12% dels beneficis a projectes educatius d’Intermón a Angola i Moçambic. Podeu trobar més informació sobre el projecte a MemoriaSolidaria.com, on també s’indiquen les característiques de les memòries i on es poden comprar.El projecte d’Intermón Oxfam

Intermón Oxfam ja fa deu anys que té projectes educatius a Angola i Moçambic dirigits, sobretot, a dones i nens. Segons l’ONG una de les principals causes de la pobresa de tots dos països és el baix nivell educatiu, d’on calcula que el 75% de les dones i el 35% dels homes són analfabets. A més, també treballa a la zona en diversos programes per evitar la discriminació de les dones.

Els dispositius de memòria

Rimax calcula que amb la nova línia de memòries solidàries podrà destinar uns vint mil euros al projecte d’Intermón Oxfam durant el 2007 i prop de seixanta-mil el 2008. D’entrada, s’han posat a la venda quatre models de memòries via connexió USB i dues targetes de memòria flaix per a càmeres fotogràfiques, una d’1GB i l’altra de 2GB de capacitat. Més endavant però, és previst que l’oferta s’ampliï a discs compactes i DVD verges, a més de polseres que també duran un dispositiu de memòria flaix.

Enllaços
MemoriaSolidaria.com.
Intermón.org: Rimax e Intermón crean una gama de productos de memoria para reducir la brecha digital en África.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any