La Universitat Pompeu Fabra i Catalunya Ràdio creen UPF Ràdio

  • La primera ràdio universitària del país que emetrà via internet en format de podcast

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
11.01.2007 - 17:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Universitat Pompeu Fabra (UPF) i Catalunya Ràdio han signat un conveni per crear la UPF Ràdio, la primera emissora de ràdio del país que començarà a emetre via internet en format de podcast a finals d’aquest mes. La programació d’UPF Ràdio, amb programes informatius, musicals i experimentals, la faran els alumnes de periodisme i de comunicació audiovisual de la universitat, tot i que comptaran amb les instal·lacions de Catalunya Ràdio.

El conveni que fa possible el naixement de la ràdio l’han firmat Salvador Alsius i degà de periodisme de la UPF, Oleguer Sarsanedas, director de Catalunya Ràdio, en un acte en què també hi eren Pelegrí Viader, vicerector de Comunitat Universitària, i Neus Bonet, directora de Programes de l’emissora. L’acord estableix que la universitat vetllarà per la qualitat dels continguts i que una comissió mixta formada per membres del professorat de la UPF i de Catalunya Ràdio supervisaran la nova emissora.

Encara que la nova ràdio aprofitarà les possibilitats que ofereix internet per emetre amb un cost molt baix, és previst que quan els estudis de periodisme es traslladin al nou campus que es construeix a Ca l’Aranyó, al districte 22@ de Barcelona, es comenci a emetre també a través de les ones.

Enllaços
UPF.edu: La UPF i Catalunya Ràdio col·laboren per posar en marxa UPF Ràdio, que emetrà per Internet.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any