Confirmen postures prepotents i sectàries de l’A.VV. de Sant Andreu de Palomar

  • El veí vetat rep confirmació de l'estranya postura de l'A.VV.

VilaWeb
Redacció
11.10.2006 - 11:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El coordinador de Relacions Externes de Ràdio Trinitat Vella ha fet arribar a xagori, el veí vetat per l’A.VV. el següent correu-e:

“Apreciat Xagori,

suposo que a hores d’ara, ja et puc parlar d’un tema que durant alguns mesos, va ocupar el meu cap, quan preparàvem el què havia de ser el programa dels dilluns al matí a Ràdio Trinitat Vella i els informatius. La història és que té el seu què: un dia, allà el mes de juny, quan em van encarregar que comencés a preparar els informatius i el magasín, vaig decidir posar-me en contacte amb les diferents associacions de veïns de Sant Andreu. Fins aquí tot bé, alguns em van dir que em farien arribar tota aquella informació que generés la seva entitat, i tota la informació d’actes que organitzessin. Fins i tot, en Lluís González, president de l’AVV de Sant Andreu de Palomar, em va dir que sí, que cap problema, que comptessim amb ell pel què fes falta. Collons que enrotllats aquests de Sant Andreu, com participen en la vida diària del seu poble!

Però, vet aquí que se’m va acudir fer una mena d’entrevista amb el rellotger de la Plaça del Comerç, en motiu de la inauguració del nou rellotge que s’hi havia d’instal.lar. No sé si perquè hi eres tu a l’entrevista, però a partir d’aleshores, tot va canviar.

(llegir tot el correu-e)

Diumenge dia 8 d’octubre 2006, a l’Homenatge a Ignasi Iglésias, xagori va lluir una samarreta que pel davant portava aquesta inscripció “veteu, veteu, que el món s’acaba” i pel darrera “jo vetat, tu vetes, ell veta, nosaltres vetats, vosaltres veteu, ells veten” i va comentar que llavors ja havia rebut correus-e recolzant-lo i criticant la postura de l’Associació de Veïns: “Jo també sento el mateix , son excloents .difícils d´entendre (…) “, “No agraden les persones crítiques a les seves idees , els s´hi fa por ,cal firmar el que sigui al preu que sigui .”, “Fa anys que també tinc els meus dubtes de les pràctiques portades a terme per aquesta entitat (…)”, “Per nosaltres els debats i les divergències amb els assumptes del poble són fets enriquidors (…)…

I a l’enquesta ‘on-line’ amb la pregunta “es pot vetar a un veí ? les AA. de VV. tenen dret a imposar vetos a la participació dels veïns?”, de 48 vots rebuts a hores d’ara, el 48% opina que ‘de cap manera’, el 15% que ‘només després d’un debat públic’, el 10% que ‘només si un veí és deshonest’, el 6% que ‘només si es fan públics els motius’, també hi ha un 21% que pensa que ‘sí, sempre que vulguin’.

A l’Associació de Veïns no se l’ha sentit fins ara.

______________________________________________________________

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any