Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  24.04.2006  18:04

La Plataforma pel dret de decidir confirma que donarà suport a totes les campanyes que s'oposin a l'estatut

Neix una nova plataforma que demana el vot nul al nou estatut

Men?ame
 

En una reunió aquesta nit, la Plataforma pel dret de decidir ha acordat que donaria suport a totes les campanyes que s'oposin a l'estatut demanin el vot nul, en blanc o en contra, tal i com havia avançat avui mateix VilaWeb en aquesta entrevista en vídeo a la portaveu de la plataforma Mònica Sabata. De moment, han dit que donarien suport a les campanyes 'Vota lliure, vota independència' i 'Vota Som una Nació', que s'ha presentat avui mateix.

A més, Mònica Sabata ha dit a VilaWeb que també donarien suport a d'altres campanyes amb el recolzament de diverses entitats que rebutgin l'estatut, i ha dit que segurament demà es faria una reunió entre diversos col·lectius que volen demanar el 'no'. Per una altra banda, la Plataforma pel dret de decidir farà la seva pròpia campanya de rebuig al text actual de l'estatut.

La plataforma 'Vota Som una Nació', també reclama el vot nul

'Vota Som una Nació' és el missatge que la plataforma que duu el mateix nom i que s'ha presentat avui (foto) vol que transmetin els ciutadans el dia del referèndum de l'estatut. Una papereta amb aquestes paraules implica, per tant, un vot nul. La plataforma, l'integren la plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i l'Associació Catalana de Professionals, que han fet una crida a totes les entitats del país a adherir-s'hi. De moment, la Plataforma per la Llengua ja ho ha fet, tot i que ahir va fer públic un comunicat de premsa en què deia que no era una de les entitats impulsores de la iniciativa, i que només hi donava suport. Vota Som una Nació també es reunirà dimecres amb el president d'ERC, Josep Lluís Carod Rovira, a qui demanarà que la formació republicana subscrigui també la campanya pel vot nul.

L'acte més multitudinari d'aquesta campanya es farà el pròxim 19 de maig al Palau Sant Jordi, on es repartiran milers de paperetes amb la inscripció 'Vota Som una Nació' perquè els ciutadans que vulguin, les dipositin a les urnes el dia del referèndum com a vot nul.