El primer tinent d’alcalde i la titular d’Educació renuncien als seus càrrecs com a regidors de l’Ajuntament de Montcada i Reixac

VilaWeb
Redacció
31.01.2006 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El primer tinent d’alcalde i president de l’Àrea Territorial, Alfons Romo (PSC), i la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, Flor López (PSC), van anunciar conjuntament ahir tarda en roda de premsa la renúncia als seus càrrecs al consistori, en un acte a la Casa de la Vila en què van estar acompanyats per l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, i tots els regidors de l’equip de govern municipal.

Romo i López van explicar que la renúncia a les seves responsabilitats al consistori – Romo és primer tinent d’alcalde, president de l’Àrea Territorial i regidor de Medi Ambient i López regidora d’Educació- es deu a ”motius personals. Hem definit nous horitzons i inquietuds en les nostres vides i necessitem dur-los a terme de forma més assossegada del que permet el dia a dia a la política municipal”.

Tant Romo com López van indicar que “ens sentim orgullosos d’haver participat en aquest projecte i d’haver contribuït amb la nostra aportació a construir una Montcada i Reixac més agradable i millor”. Segons els regidors, “durant aquest temps hem pogut viure de primera mà el canvi més important i espectacular que ha experimentat mai Montcada i Reixac” i van afegir que “si ho deixem ara és perquè no volem que la nostra necessitat de dedicar més temps a nosaltres mateixos entorpeixi la magnífica tasca que està fent l’equip de govern”.

Els dos regidors van destacar que “pleguem amb la certesa que ens hem deixat l’ànima a les nostres responsabilitats amb l’únic objectiu d’aconseguir el màxim benefici per a Montcada i Reixac i hem fet tot el que ha estat a les nostres mans i el que hem cregut més just i adequat per resoldre els problemes i projectes que han aparegut a les nostres respectives taules”. Romo i López van agraïr a l’alcalde que confiés en ells per a dur a terme els projectes municipals i van avançar que, encara que no sigui com a regidors “volem continuar treballant en benefici de la ciutat”.

L’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, va afirmar que “estic convençut que continuaran treballant per Montcada i Reixac amb la mateixa energia”. Arrizabalaga va afegir que “aquesta nova situació implicarà canvis i reestructuracions en les àrees del consistori que portaven fins ara Alfons Romo i Flora López”.

Alfons Romo Domingo és regidor de l’Ajuntament de Montcada i Reixac des de l’any 1999. A l’anterior mandat també va ostentar el càrrec de president de l’Àrea Territorial i era tercer tinent d’alcalde. M. Flor López Ramos va entrar a formar part del consistori en aquest mandat i prové del món associatiu escolar i esportiu. La renúncia dels dos regidors socialistes es farà efectiva al Ple del mes de febrer.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any