El Centre Comunitari de Vic reprèn el cicle sobre poesia “Un pas a dos”

VilaWeb
Redacció
25.09.2005 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després de la clausura del Centre Cultural de “la caixa” a Vic, finalment es reprèn una de les activitats amb més tradició i fidelitat de públic de les que s’hi duien a terme. Durant sis temporades, Cafè central hi ha anat organitzant els cicles de poesia “Un pas a dos”. Ara es porta a terme la setena edició del cicle Un pas a dos, realitzat conjuntament per l’Imac i Cafè Central. Un cicle per atansar al lector l’obra d’alguns dels poetes contemporanis més representatius, en un diàleg públic i obert entre el poeta i un interlocutor i amb intervencions musicals i plàstiques específiques per cada sessió.

29 setembre: Joan-Elies Adell

En la poesia de Joan Elies Adell (Vinaròs, 1968), poeta adscrit a les últimes generacions de la poesia catalana, pensament i emoció eleven a cant la reflexió i constatació de la naturalesa humana. Amb Joan-Elies Adell i Antoni Clapés, poeta, crític i editor. Lectura de Montse Vellvehí i música de Xavier Maristany.

13 octubre: Els sonets de Shakespeare

Els sonets de Shaespeare són un extraordinària mostra de poesia amorosa on es tracten de manera bellíssima i magistral tots els temes i els aspectes de l’amor. Txema Martínez Inglès està enllestint la traducció dels Sonets, de propera publicació a Proa. Serà la tercera traducció del poemari complet en català i la primera feta per un autor en la proximitat de l’edat vital en què l’autor anglès escriví aquest monument de la literatura.

Amb Sam Abrams, crític literari, i Txema Martínez Inglès, poeta i traductor dels Sonets. Música de Marc Vernis.

27 octubre: Georg Trakl

Amb Feliu Formosa, poeta, traductor de l’obra completa de Trakl al català. Lectura de Pere Eugeni Font i música de Joan Saura.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any