Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  08.09.2005  13:45

L'11 de setembre del govern inclou la lectura d'un poema de Vicent Andrés Estellés en cinc accents diferents

Men?ame
 

Els actes institucionals de l'Onze de Setembre ja s'han definit, i avui el Parlament n'ha fet públic el programa oficial. Entre les activitats programades es destaca la lectura d'un poema de Vicent Andrés Estellés en cinc accents diferents, que es farà durant l'acte institucional del Parc de la Ciutadella, presidits pels caps de la Generalitat i del Parlament, Pasqual Maragall i Ernest Benach.

L'acte, narrat per l'actor Josep Maria Pou, començarà a les dotze del migdia, però el poema de Vicent Andrés Estellés es recitarà després de les actuacions musicals, entre les quals hi ha la de Maria del Mar Bonet, que cantarà 'Lo pi de Formentor', la de Mayte Martín i la de Josep Carreras. Cinc lectors de Girona, Manresa, Tortosa, Lleida i l'Aran llegiran el text d'Estellés, un fragment del 'Llibre de les Meravelles'.

En l'acte, hi intervindrà, com l'any passat, una formació d'honor dels Mossos d'Esquadra, i s'acabarà amb la versió de 'Els Segadors' d'Antoni Ros Marbà, interpretada per l'Orquestra Simfònica Ciutat de Barcelona.