Exposició homenatge a Joaquim Estapé

  • Dijous, 28 d’abril, s’inaugura una exposició retrospectiva de l’obra pictòrica de Joaquim Estapé, fundador del grup de pintors Grup d’Art 94 i persona destacada del món associatiu local.

VilaWeb
Redacció
28.04.2005 - 04:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Centre Jujol-Can Negre (plaça de Catalunya, s/n) serà l’escenari del 28 d’abril al 22 de maig d’una mostra retrospectiva de l’obra de Joaquim Estapé, fundador del Grup d’Art 94, pintors de Sant Joan Despí, i desaparegut el 6 de juliol de 2004. Estapé, figura destacada de l’àmbit associatiu del municipi, va ser també regidor del grup de CIU a l’Ajuntament de Sant Joan Despí entre els anys 1983 i 1987. L’exposició d’Estapé –que s’inaugura dijous, a les 20 hores– pren el relleu a la mostra fotogràfica de Francesc Fàbregas, que s’ha pogut visitar a Can Negre fins al 24 d’abril.

Dissabte, 30 d’abril, Sant Joan Despí celebrarà el Dia Internacional de la Dansa amb un ball al carrer i una exhibició de coreografies i danses. La plaça del Mercat convida tothom, a les 12 hores, a celebrar ballant aquesta jornada amb una classe oberta de diferents balls, des de la dansa clàssica a la salsa, passant per la dansa del ventre o el country, entre d’altres. A la tarda (19 h) se celebra la 5a exhibició de coreografies i dansa a l’Auditori Miquel Martí i Pol a càrrec de diferents escoles de dansa, entre elles, l’escola de dansa de l’Espai Físic i l’escola de dansa Loly Peláez. L’entrada val 3 euros i es pot aconseguir als centres cívics, a Can Negre, al Jovespí i a les taquilles de l’auditori, una hora abans.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any