Europa press

Logo ep

    Vic acull la primera edició del Dia de les Seleccions Catalanes

    11:4201.06.2006



    VIC, 1 (EUROPA PRESS)

    La ciutat de Vic (Osona) acollirà diumenge 4 la primera edició del Dia de les Seleccions Catalanes, organitzada per la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes. Vic va ser la primera localitat que va aprovar una moció a favor de les seleccions, cosa que ha determinat la seva elecció com a seu d'aquesta primera edició. La festa està dirigida a tots els públics i a totes les edats, amb un gran assortiment d'activitats esportives, festives i culturals.

    Pel que fa a l'apartat esportiu, destaca la confrontació de tenis de taula entre la selecció catalana masculina (Jordi Piella, actual campió de Catalunya i Oriol Monzó) i una selecció de destacats jugadors xinesos de la lliga (Wei Wang i Zhan Jia), un partit de bàsquet de minusvàlids sub-22, també de la selecció, i alguns partits dels esports on Catalunya pot competir oficialment: corfbol, kickboxing, twirling, pitch and putt.

    Dins de les activitats festives hi ha prevista una cavalcada, una exhibició de castellers, atraccions infantils, una menjada popular i un concert de fi de festa. En l'apartat cultural hi haurà un concurs de dibuix infantil, una conferència i una exposició fotogràfica.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies