Europa press

Logo ep

    Benach lliura avui al Japó el premi al futbolista Oleguer pel seu suport a les seleccions esportives catalanes

    09:0014.12.2006



    BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)

    El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, lliurarà avui al Japó al futbolista del FC Barcelona Oleguer Presas el premi President Companys que concedeix la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes per la defensa i promoció de les seleccions esportives catalanes i del seu reconeixement internacional.

    L'acte de lliurament del guardó, que va ser concedit per un jurat que presideix Benach, es farà al Japó a causa de la presència del Barcelona al país per la disputa del Mundial de clubs de la FIFA, al qual Benach ha estat convidat per acompanyar avui la delegació del Barcelona en una recepció al Parlament nacional japonès.

    L'entrega del premi se seguirà en directe mitjançant una videoconferència des de Barcelona al Palau de Pedralbes i també participarà el vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, qui a més lliurarà 15 insígnies d'or a persones de diversos àmbits pel seu suport a les seleccions catalanes.

    Entre altres, al costat de Carod hi haurà la nova secretària general de l'Esport de la Generalitat, Anna Pruna, i el president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies