Europa press

Logo ep

    Font de Mora anuncia una nova oferta d'ocupació pública de 1.230 places docents per al 2010

    17:4921.12.2009

    VALÈNCIA, 21 (EUROPA PRESS)

    El conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora, va donar avui a conèixer hui, després de la celebració d'una taula tècnica, l'oferta d'ocupació pública per al pròxim any 2010, en què es preveuen 1.230 noves places per als cossos de Mestre, professor de Secundària, Professors Tècnics de Formació Professional i Escoles Oficials d'Idiomes (EOI), segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

    Les 1.230 places de l'oferta d'ocupació pública es distribuiran de la següent manera: 675 seran per al cos de Mestres; 475 per a professors d'Ensenyament Secundari, 70 per a Professors Tècnics de Formació Professional i 10 per a professors d'EOI.

    Les especialitats que es convocaran per al cos de Mestres són: Educació Infantil, Anglès, Audició i Llenguatge, Pedagogia Terapèutica i Educació primària. Per al cos de professors de Secundària: Llengua Castellana i Literatura, Geografia i Història, Matemàtiques, Biologia i Geologia, Dibuix, Anglés, Educació Física, Orientació Educativa, Tecnologia, Formació i Orientació Laboral, Informàtica i Llengua i Literatura Valenciana.

    Per al cos de professors tècnics d'FP, les especialitats són: Instal·lació electrotècniques, manteniments de vehicles, operacions de producció agrària, procediments sanitaris i assistencials, processos de gestió administrativa i sistemes i aplicacions informàtiques. I per al cos de professors d'Escoles Oficials d'Idiomes, l'especialitat que es convocarà és la d'Anglès.

    Font de Mora ha indicat que des del Govern valencià s'aposta per una plantilla "generosa i important" de docents "que permeti que el professorat treballi en millors condicions". A més, la Comunitat té una de les millors ràtios alumne/professor d'Espanya, i este augment de places "el que fa és oferir la possibilitat d'un lloc de treball en condicions d'estabilitat".

    En esta línia, ha destacat que des de la Conselleria s'està disminuint, any rere any, el nombre d'interins, "i això vol dir que les plantilles són més estables i, per tant, la qualitat de l'ensenyament i les condicions de treball són també millors", ha puntualitzat.

    D'altra banda, ha manifestat que en temps de crisi econòmica, l'esforç del Govern valencià "és molt important al crear ocupació, 1.230 places, fet que suposa no només una inversió per la millora de l'educació pública, sinó també una mesura de marcat caràcter social, ja que són més d'un miler de persones que van a poder tenir una ocupació digne i estable".[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies