Europa press

Logo ep

    La selecció catalana femenina domina però cau contra Lituània al Palau Blaugrana (84-94)

    20:3921.06.2004


    BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

    La selecció femenina de Catalunya ha dominat gairebé tot el partit però ha acabat perdent (84-94) davant la selecció de Lituània en un amistós disputat al Palau Blaugrana, on avui es viu la gran festa del bàsquet català que culminarà a partir de dos quarts de nou del vespre amb la disputa de l''amistós entre les seleccions masculines catalana i lituana.

    En el femení, el combinat que dirigeix Ramón Jordana ha estat l''amo del partit des del principi, però ha perdut al final. Les catalanes han cobrat avantatge en el primer quart (30-26), han arribat al descans amb un 54-46 a favor seu i han acabat el tercer quart amb una renda de cinc punts (73-68). Tot i això, un quart període pèssim per part local (11-26) ha donat el triomf final a Lituània (84-94).

    Amb tot això, la selecció catalana ha tingut a les seves files la màxima anotadora del partit, l''escorta Laia Palau, jugadora de la UB Barça fins a aquesta última temporada que ha fitxat pel Bourges francès, autora de 20 punts; i una altra de les destacades ha estat Marta Fernández (17 punts), campiona de Lliga, aquest, any amb el Ros Casares valencià que ha fitxat per la UB Barça per a la campanya entrant.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies