Europa press

Logo ep

    CatalunyaCaixa tornarà l'euro per recepta als pensionistes clients

    13:4722.06.2012

    Els ancians interessats hauran d'adherir-se a la iniciativa i guardar comprovants

    BARCELONA, 22 (EUROPA PRESS)

    CatalunyaCaixa tornarà l'euro per recepta als pensionistes de més de 65 anys que tinguin la pensió domiciliada a l'entitat i targeta contractada, ha informat en un comunicat.

    L'entitat actualment controlada per l'Estat a través del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (Frob) argumenta que ha pres aquesta mesura d'acord amb estudis de mercat i després de reunions amb grups de clients, que proposaven que se'ls oferissin solucions per a l'impacte que la mesura podria tenir en el seu estalvi.

    La iniciativa pot suposar un estalvi de fins a 61 euros per client, l'import màxim anual que estableix la llei, que es començarà a aplicar aquest dissabte a les farmàcies catalanes.

    Els ancians interessats hauran de dirigir-se prèviament a la seva oficina de CatalunyaCaixa i indicar que volen adherir-se a la iniciativa.

    A partir d'aquest moment, el client gestionarà autònomament i de manera gratuïta el processament dels comprovants fins a l'abonament de la taxa al seu compte.

    CatalunyaCaixa lliurarà al client sobres de franqueig pagat en els que enviar els comprovants de pagament de l'euro per recepta que ha de demanar en la farmàcia quan compri medicaments, han explicat a Europa Press fonts de l'entitat, que també posa a disposició dels beneficiaris d'aquesta devolució un número de telèfon per si de cas els sorgeixen dubtes.

    Actualment, el 18% dels pensionistes catalans tenen domiciliats els seus ingressos en CatalunyaCaixa, segons l'entitat, que ha explicat aquesta iniciativa al Col·legi de Farmacèutics, la Conselleria d'Economia i la de Salut abans de posar-la en marxa.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies